agroTIP

agroTIP,  качествени семена за домати на доказаната немска компания agroTIP. Семена за зеленчуци за най-добри добиви на промоционални цени.

АX-GP 752 F1

АX-GP 752 F1

розови домати АX-GP 752 F...

90.00лв

Атол (Atol)

Атол (Atol)

Консервени домати АТОЛ ...

35.00лв

Рио Фуего(Rio Fuego)

Рио Фуего(Rio Fuego)

Детерминантен домат РИО Ф...

26.00лв

РиоГранде(RioGrande)

РиоГранде(RioGrande)

Детерминанетен домат РИО ...

26.00лв

Рувен (Rouven)

Рувен (Rouven)

хибридни семена РУВЕН (...

37.50лв

Тофан (Toffan)

Тофан (Toffan)

Консервени домати ТОФАН (...

35.00лв

Изчерпан