Hazera

Hazera,  качествени израелски семена за дини на производителя Hazera. Семена за зеленчуци за най-добри добиви на промоционални цени.

Миракъл (Miracle)

Миракъл (Miracle)

Семена за диня МИРАКЪЛ ...

60.00лв 57.60лв

-4%

Полимор (Polimor)

Полимор (Polimor)

Семена за диня ПОЛИМОР (P...

198.00лв 190.08лв

-4%

Спринтер (Sprinter)

Спринтер (Sprinter)

Семена за диня СПРИНТЕР (...

54.00лв 51.84лв

Изчерпан

-4%