ГроГрийн (GroGreen)

ГРОГРИЙН ГЕЛ са нова генерация торове под формата на гел, производство на ЛИМА ЮРЪП, Белгия. Характеристиките и свойствата на Серията ГЕЛ гарантират лесно и сигурно производство. Ползването по схема съобразно фазите на развитие на културите повишава ефективността от торенето, плодородието и дава отлични резултати за производителя.

1. Активни хранителни елементи.

Течната форма - гел задържа молекулите хидратирани, което при торенето има силен ефект за бързо и пълноценно усвояване от растенията. Придвижването на хранителните елементи в почвата е насочено към кореновата система.

2. Бързо разреждане, висока разтворимост.

Формата на ГЕЛ е лесна за употреба при нужда от листно третиране на големи площи за кратко време. Това е най-важното предимство при механизирано листно пръскане с препарати (пшеница, царевица, слънчоглед, овощни, лозя, пипер и всички зеленчукови).

3. Високо концентрирани формули и сигурен икономически ефект.

Грогрийн Гел съчетава предимствата на сухите и течни торове, като дава нов по-силен биологичен ефект. Така с ниски дози се постига висок резултат и спестени средства и време.

4. Повишено съдържание на микроелементи. Високи резултати при всички типове почви.

Микроелементите в комбинация с азот-фосфор-калий активират процесите на фотосинтеза и нормално развитие на растенията. Това са елементите, които определят и плодородието на почвата. Грогрийн Гел осигурява добри резултати при всички типове почви.

5. Фунгициден ефект.

Съставките на грогрийн гел и ниското рН около 2.5 подтискат развитието на гъбните патогени по листата и корените на растенията без да ги увреждат. Почвеното приложение при капково напояване предпазва растенията от развитието на почвени патогени и запазва активни кореновите власинки.

6. Торене по програма Грогрийн Гел.

Позволяват смесването с обикновени водоразтворими торове /Солупотас, К-лийф, амониев нитрат, карбамид и др./. Така изпълнението на торовата норма при капково напояване е точно според изискванията на растенията и с гарантиран успех.

7. Увеличен живот на растенията. Доказан ефект.

Прилагането на Грогрийн Гел увеличава времето на плододаване. Удължава се периода на цъфтеж и зреене. Продукцията е качествена, а добивът висок.

8. Продуктът се разтваря лесно и запазва системата без утайки.

За промиване: системата се пълни с разтворен гел и се спира за около 20 мин. След това се пуска на максимално налягане само с чиста вода.

ГЕЛ СТАРТЕР - ФОСФОР 69%

ГЕЛ СТАРТЕР - ФОСФОР 69%

ГЕЛ СТАРТЕР - ФОСФОР 69% ...

35.00лв

Изчерпан